Twee wedstrijden stonden op het programma. Zaterdag de eerste tegen Eindhoven in Mill. Het was een moeizame wedstrijd. Eindhoven scoorde al snel na een strafcorner. Deze werd afgekeurd omdat de bal niet reglementair werd gespeeld.

Een aanval van Roos van Sambeek werd direct daarop afgerond door Anne Sweens. De tweede treffer gemaakt door Isa Brienen, werd afgekeurd omdat daarvoor een overtreding was begaan. Een actie van Lis van Gaal en Anne werd koelbloedig afgerond door Marit Verbruggen. Isa kreeg alsnog haar doelpunt na een voorzet van Eline. Eindhoven zette nog meer druk op de ketel, wat resulteerde in een doelpunt. Mill kreeg het zwaar te verduren, en weer was het Eindhoven die wist te scoren. 3 - 2. Gelukkig wist Nicky Sanders de goal verder schoon te houden. Een moeizame, belangrijke overwinning.

De topper in en tegen Son stond zondag op het programma. Son was favoriet, zeker na het gelijke spel in Mill. De spanning was enorm. Een verlies was voor beide partijen geen optie. Beide teams hadden kansen over en weer. Na 11 minuten was het raak. Een fraaie aanval, volgens het boekje van trainer Harmen Bergmans, werd door Anne afgespeeld op Isa, zij scoorde de 0 - 1. Meteen daarna soleerde Anne richting de goal, en passeerde de keepster. 0 - 2. Son was duidelijk aangeslagen door het aanvallende spel van Mill. Ze waren zo van slag dat ze Fleur Hermans een vrije bal lieten nemen zonder dat ze aangevallen werd. Dit leverde de 3e treffer op. Het was zeker niet dat Son geen kansen had, maar keepster Esther Verbruggen had haar dag. Met kunst en vliegwerk hield ze haar goal leeg. Eline maakte het feestje van Mill mooier door zelf voor de 4 - 0 te tekenen. Mill ging leunen op haar solide achterhoede met Karlijn van de Elzen en Liza Hendrix. Fleur werd gedirigeerd naar het middenveld, en Lis en Anne konden vrijer gaan spelen. Uiteindelijk leverde dat de 5e treffer op via een backhand van Anne. Met nog 3 minuten te spelen maakt Son de eretreffer. Dit was tevens de eindstand 1 - 5. Bij winst uit tegen Gemert op 20 februari zijn ze zeker van het kampioenschap.