Zo’n knappe prestatie kun je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vollan Nivo 4 team 2 behaalde het winterkampioenschap op zondag 11 januari in Boekel dus verdienden de meiden het om in het zonnetje gezet te worden. Nogmaals gefeliciteerd meiden met deze knappe prestatie.

Wat betreft de wedstrijden van zaterdag 23 januari was er verder niet zo veel reden om wat te huldigen. Vollan ds 1 wist als enige hun wedstrijd tegen Asterix uit Maasbree met 3 - 1 te winnen.
Vermoedelijk hadden zij wat toverdrank meegekregen van hun druide Barrymanix, die zelf helaas ziek thuis moest blijven, want een 3 - 1 zege in deze lastige uitwedstrijd is gewoon een knappe prestatie. Vollan Ds 2 speelde naar behoren maar leden een jammerlijke 4 - 0 nederlaag tegen het als 3de geplaatste studententeam van Hajraa uit Eindhoven. Vollan MC1 speelde een ware thriller tegen hun leeftijdsgenoten van Were Di uit Gemert. De setstanden van 22 - 25 / 23 - 25 / 24 - 26 en 21 - 25 geven blijk van een gelijkopgaande wedstrijd waarin niet altijd even goed werd gevolleybald maar beide teams wisten dit te compenseren met een enorme dosis inzet waardoor er voor het publiek een meer dan aantrekkelijk wedstrijd ontstond met een hoge amusementwaarde. Jammer dat Vollan in deze wedstrijd geen punten wisten te behalen terwijl zij deze toch wel degelijk verdiend hadden. Vollan DS3 wist wel een punt te behalen tegen het als 4de genoteerde Argos uit Oeffelt.
Zij speelden speelden een meer dan verdienstelijke wedstrijd waarin Argos toch wel over een betere en completere ploeg beschikte maar het werd de ploeg uit Oeffelt toch wel erg lastig gemaakt in deze wedstrijd. Helaas ging deze wedstrijd met 1 - 3 verloren maar het vertoonde spel van de ploeg van trainer/coach John Munten geeft de burger echter moet en kunnen zij de komende wedstrijd van a.s. zaterdag tegen Havoc met vertrouwen tegemoet gaan zien. 

Programma zaterdag 30 januari
11.00 VC Montagnards MA 1 - Vollan '65 MA 1: Den Asseldonck, Bergen
12.00 Minerva MC 2 - Vollan '65 MC 1: De Hoge Heide, Vlijmen
14.30 Vollan '65 DS 1 - VC Meterik DS 2: De Wis, Langenboom
15.00 Havoc DS 4 - Vollan '65 DS 3: De Stappert, Haps
16.30 Vollan '65 DS 2 - Detac DS 1: De Wis, Langenboom