Zaterdag 23 januari stond Apollo dames 1 oog in oog met de koploper, Flamingo’s dames 3. De tribune zat bomvol met ouders, vrienden, oud trainers en andere volleyballiefhebbers. Wanneer Apollo 5 punten zou pakken, zouden ze de koppositie overnemen. Dat beloofde een pittig wedstrijdje te worden.

En dat werd het. Voor elke bal werd gestreden, door beide teams. Toch werden de eerste twee sets overtuigend gewonnen door Apollo. In de derde set kwam het Millse team op achterstand, maar niet voor lang. Door de druk bij de tegenstander te leggen, kwamen zij amper meer tot scoren toe. In de vierde set trokken de flamingo’s aan het langste eind. Bij Apollo kwam de pass niet optimaal, waardoor zij niet echt tot aanvallen kwamen. Aan het eind kwam Apollo toch nog dichtbij, maar de voorsprong was te groot. Toch was het wederom een wedstrijd om van te genieten, voor de teams, maar ook zeker voor het publiek.
3 - 1 (25 - 16; 25 - 21; 25 - 21; 19 - 25)

Met deze uitslag staan de Flamingo’s en Apollo gedeeld eerste (53 punten uit 13 wedstrijden). Ook Hajraa kan nog 53 punten uit 13 wedstrijden halen. Het is en blijft dus een spannende competitie.

Ook de meisjes B wisten afgelopen zaterdag te winnen. Ze speelden tegen Havoc MB1. De voorgaande wedstrijd tegen Havoc, wist het team uit Haps met 3 - 1 te winnen. Dat liet Apollo zich geen tweede keer gebeuren. Met een sterke verdediging en goed geplaatste ballen werd de wedstrijd overtuigend gewonnen. De derde set werd helaas net verloren, maar dat mocht de pret niet drukken.
3 - 1 (25 - 13; 25 - 19; 22 - 25; 25 - 14)