Zondag 31 januari stond DSV uit Diesen op het programma voor de dames van MIKO 1. MIKO wist dat het een lastige pot ging worden gezien de vorige wedstrijd. Vol goede moed en met een goede voorbereiding liep MIKO de kleedkamer uit.

Het eerste doelpunt viel dan ook aan de kant van MIKO. Helaas had DSV hier al gauw een antwoord op. MIKO wilde het snelle spel van DSV overnemen waardoor de dames hun eigen spel uit het oog verloren. Veel slordigheidsfoutjes werden gemaakt door MIKO waardoor DSV uit kon lopen tot een stand van 8 - 3. In de rust gaf coach Tom Schuitema duidelijk aan dat we harder moesten werken om DSV meer weerstand te bieden. Na de rust herpakte MIKO zich en wist dit keer DSV uit hun spel te halen. DSV raakte gefrustreerd en daar maakte de dames van MIKO goed gebruik van. De tweede helft won MIKO dan ook terecht met 3 - 6. De meiden hebben hard gevochten en weten dat zij zo'n ploeg als DSV makkelijk bij kunnen benen. Eindstand 11 - 9. Geniet van jullie carnaval en we zien jullie graag allen 14 februari om 12.30 uur in de Looijerij.

MIKO 2 wint van moeilijke tegenstander Odio
MIKO werd in de voorbespreking op scherp gezet door coach Wilma Peters. Als snel wist MIKO op 0 - 1 voorsprong te komen. Maar door een miscommunicatie wist odio de stand gelijk te trekken. MIKO vond steeds meer haar draai en de dames stonden top te korfballen. Het spel van Odio was goed maar werd door de dames van MIKO sterk opgelost. Met overtuiging liep MIKO weg van Odio. Odio wist zich terug te knokken in de wedstrijd. MIKO wist de wedstrijd slim uit te spelen en wist 15 seconden voor tijd nog te scoren waardoor de eindstand 6 - 8 werd.