Theoretisch gezien moest Klick ’15 deze wedstrijd punten halen maar de theorie is niet altijd de praktijk. In deze Hoofdklasse poule liggen de talenten dicht bij elkaar en dat bleek ook deze wedstrijd.

In de eerste helft blijven de twee ploegen dicht bij elkaar. Bladella weet voor thuispubliek wel telkens de voorsprong te behouden. Klick ’15 moet hard werken maar kan prima bij blijven. De individuele foutjes zorgen ervoor dat Klick ’15 niet kan inhalen. De scheidsrechter is scherp en reageert adequaat op fysiek gedrag. Dit levert voor beide partijen regelmatig een strafworp op. Anja Derks scoort in deze eerste helft maar liefst vijf doelpunten zowel bij de strafworpen als op de afstandschoten is ze trefzeker. Ze brengt haar team op een 4 - 4 en later ook op een 6 - 6 gelijkspel. Met de rust is er voor Klick ’15 echter toch weer een kleine achterstand, 8 - 6.

Na de rust scoort Bladella al snel de 9 - 6 maar Klick ’15 knokt zich goed terug tot één doelpunt achterstand en tegen het einde van de wedstrijd brengt Anja Derks, met haar inmiddels negende doelpunt op een 12 - 12 stand. Bladella pakt echter weer snel de voorsprong terug maar Marja Derks lijkt voor Klick ’15 de gouden wissel, zij scoort in de eindfases de 13 - 13. Een spannend slot van de wedstrijd breekt aan, Klick ’15 pakt zelfs de voorsprong maar dit doelpunt wordt afgekeurd. Dan lijkt het gelijk te blijven maar in de allerlaatste seconde scoort de thuisploeg de 14 - 13 en daarmee houden zij de punten in eigen huis. Voor Klick ’15 wederom een zuur einde van de wedstrijd.
Voor Klick ’15 scoorden: Anja Derks 9x, Irma de Kleijne 3x en Marja Derks 1x.

Bladella 2 - v.Grinsven/Albers-Klick 2
Bladella nam het initiatief aan het begin van de wedstrijd en scoorde de 1 - 0. Klick had aanvallend wat moeite met afronding in de eerste helft. Gelukkig hield de verdediging het goed dicht. Het leverde een saaie eerste helft op met maar enkele doelpunten: 3 - 2. Klick kwam vol goede moed uit de kleedkamer en Marja scoorde de verdiende gelijkmaker. Vervolgens wist Klick met goed aanvallend werk de score verder uit te bouwen. Ook de verdediging stond als een huis waardoor de winst uiteindelijk mee naar huis genomen kon worden: 4 - 7.
Doelpunten: Fenne de Kleijne 2x, Ilse Thoonen 2x, Marja Derks, Yvonne Selten en Ellen Selten 2x.