Op zondag 31 januari vertrokken we op tijd naar Maasbracht waar de wedstrijd tegen LimMid op het programma stond. We begonnen de wedstrijd niet heel sterk. We hadden een moeilijke start waardoor we na 7 minuten met 4 - 3 achter stonden.

Nadat Marijn gescoord had met een mooi afstandsschot kwamen we beter in de wedstrijd. Na 15 minuten stonden we 5 - 8 voor. Hierna kwam de tegenstander maar weinig tot scoren toe. Door ons snelle spel kwamen we in de rust met een stand van 8 - 17.

We begonnen de tweede helft sterk. We hielden ons spel van de eerste helft vast. We stonden na 10 minuten 10 - 21 voor. De 10 minuten die daar op volgende stond onze verdediging goed, waardoor de tegenstander maar 1 doelpunt kon maken. De stand stond 11 - 26 voor MHV. De tegenstander kon ons niet meer bijhouden na een paar mooie breaks van Liz en Evi, waardoor we een eindstand kregen van 16 - 30 in het voordeel van MHV.

Onze volgende wedstrijd is tegen Heerle op zaterdag 13 februari om 19.00 uur in de Looierij.