Op donderdag 4 februari vulde ’n vrolijk uitgedoste menigte de zaal van De Looierij te Mill. De training van de dames en heren recreanten stond deze keer in het teken van het naderende Carnaval. Het is immers nooit te vroeg om de bloemetjes buiten te zetten.

Degenen die zich voor deze gelegenheid hadden opgegeven werden vakkundig gemixt, zodat er gemêleerde en evenwaardige koppels van drie gevormd werden. Omdat er 3 prijsjes be-schikbaar gesteld waren (door Patrick) voor de mooist verklede personages, was er extra aan-dacht besteed aan de uitdossingen. De verkleedpartij leverde tijdens het spelen hier en daar wel wat hilarische momenten op, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd iedere wed-strijd fanatiek gespeeld om de winst binnen te halen. Na 4 rondes van 20 minuten was menig-een toe aan ’n verfrissende pauze om de dorst te lessen en even op adem te komen. Daarna ging het middels 3 speelrondes verder. Uiteindelijk kon de eindstand rond de klok van 22.30 uur vastgesteld worden.

Na ’n korte tussenstop, om zich op te frissen, kwam nagenoeg iedereen naar boven om in de kantine de uitslagen te horen en... de avond feestelijk af te sluiten. Juist die ‘derde helft’ bleek bij menigeen bijzonder in de smaak te vallen. Het was nog geruime tijd gezellig vertoe-ven in Patricks bar. Trots wist de oudste deelnemer van het toernooi te melden, dat hij met zijn compagnon één puntje afgesnoept had van de jongste deelnemer. Zo zie je maar weer: volleybal is voor jong en oud, man of vrouw, sportievelingen en recreanten. Kom gerust eens kijken op ’n donderavond in sporthal ‘De Looierij’ te Mill.

De uitslag was als volgt: 1. De Zeikmeiken 2. De Klotstekers 3. De Germen 4. De Verkus-koppe 5. De Knoepers 6. De Nölers 7. De Hoibuuke 8. De Bokken

Henry ontving ’n schaaltje hapjes als best verklede deelnemer. Als tweede werd Marcella met ’n frikandel beloond. Wanda en Jeen eindigden als derde en deelden samen ’n frikandel.

De gekozen namen en de prijsjes onderstreepten extra de kolderieke sfeer waarin het toernooi gehouden werd. Even de boog ontspannen en samen genieten van sport en samenzijn staat bij Apollo ook hoog in het vaandel.