Ook dit jaar kan in Mill weer volop genoten worden van hoogstaande motorcross evenementen op Circuitpark De Kuilen. De aftrap van het MON seizoen bij de amateurs zal al in het weekeinde van 5 & 6 maart worden gegeven als CCM De Zandhazen weer de jaarlijkse MON seizoensopener op het programma heeft staan. De wedstrijden tellen mee voor het NK en in de tweedaagse komen op zondag zowel de solo topklassen als de zijspannen aan de start.

Dutch Masters of Motocross
Op 24 april zal in Mill een topaffiche worden gepresenteerd want dan zal de tweede ronde van de nieuwe serie van vijf wedstrijden, de Dutch Masters of Motocross worden verreden. Dat is voor dit jaar de vervanger van het Open Nederlands Kampioenschap van de KNMV. De landelijke motorbond heeft namelijk deze nieuwe wedstrijdcyclus in het leven geroepen, alleen voorbehouden voor de allerbeste Nederlandse crossers. Omdat de data waarop deze wedstrijden worden verreden niet samenvallen met de GP’s zijn nu alle toppers in de gelegenheid om aan deze competitie deel te nemen. Ongetwijfeld komen ook diverse wereldtoppers naar circuit De Kuilen om te strijden voor de titel en voor de prijzenpot. Er is al intensief overleg gevoerd met diverse GP teams die in Nederland en België zijn gevestigd, allen juichen deze nieuwe ontwikkeling toe! De MSC Mill is verheugd dat de organisatie van deze topper aan hen is toegewezen, want alleen organisatoren met een circuit met een A status komen hiervoor in aanmerking. Dit bewijst dat circuit De Kuilen tot de allerbeste accommodaties van Nederland behoort!

ONK Zijspan
Naast bovengenoemde wedstrijden wordt op 22 mei ook nog een ONK voor Zijspannen verreden op circuit De Kuilen. Na vele jaren zijn ook de driewielers weer terug in Mill en ongetwijfeld zal de naam “Mill” weer veel klinken in de motorsport!