Het 38e Mills onderling biljarttoernooi voor oudere in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill met 40 deelnemers is weer zeer goed verlopen. In 7 middagen en de finale op 5 februari werden 93 partijen gespeeld, die in een gezellige en sportieve wijze zijn afgewerkt.

In de finale ronden was het zeer spannend. In de A-B klasse waren het Ad van Katwijk en Arie Kuppen die streden om een finale plaats met als winnaar Arie Kuppen. In de C-D klasse waren het Harrie v.d. Linden en Wil van Schipstal die speelde voor een finale plaats. Winnaar werd Harrie v.d. Linden. De finale tussen Arie Kuppen en Harrie v.d. Linden werd ruim door Arie Kuppen gewonnen.
De prijsuitreiking werd verricht door de voorzitter van de KBO Aart Plas. Mina Hendriks kreeg van de voorzitter een bloemetje, zij is met 92 jaar de oudste deelnemer en deed dit voor de 7e keer.

Prijzen
Klasse A 1 Frans Jacobs, 2 Koos van Overdijk, 3 Ad van Katwijk
Klasse B 1 M van Bommel, 2 Arie Kuppen, 3 Ton Gerrits
Klasse C 1 Jan Swinkels, 2 Harrie v.d. Linden, 3 Wil van Schipstal
Klasse D 1 Wim Linders, 2 Hen Selten, 2 Theo Gerrits

Organisator Jo Berents bedankte medewerkers van Myllesweerd voor de goede en gezellige bediening en alle deelnemers voor hun deelname. Vooral de nieuwe deelnemers en hoopt iedereen het volgende jaar weer te mogen begroeten.