Nu de carnaval weer achter de rug is, is het weer tijd voor een potje korfbal. De meiden van de B hadden er zin in en dat was te zien in het spel.

Er waren nieuwe vakken gemaakt en in het begin van de wedstrijd was het even zoeken naar de medespeelsters. Door rustig te blijven en de kansen te zoeken bleef MIKO enorm lang in balbezit.
Uiteindelijk werd een mooie kans benut en kwam MIKO op voorsprong. De verdediging van MIKO was enorm sterk waardoor SVO geen enkele kans kreeg om te scoren. MIKO ging op zoek naar het volgende doelpunt en wist op 2 - 0 voorsprong te komen.
Met deze stand ging MIKO de rust in. De coaches hadden vrij weinig op het spel aan te merken want van de 25 minuten had MIKO 20 minuten balbezit gehad.

De tweede helft ging men op dezelfde wijze verder. De voorsprong werd uitgebouwd tot 5 - 0. SVO kreeg een kans en wist deze te benutten. In de laatste minuut wist MIKO nog te scoren en zo won MIKO de wedstrijd met 6 - 1.