Zaterdag 13 februari stond de thuiswedstrijd voor de dames van MHV’81 tegen Heerle op het programma. Met de carnaval achter de rug en hier en daar wat verkouden speelsters ging MHV vol goede moed de wedstrijd in.

In de eerste paar minuten vielen al snel veel doelpunten. Liz maakte een sterke indruk en scoorde de ene na de andere goal, waardoor de dames van MHV direct een flinke voorsprong opbouwden. Evi wist een mooie break te lopen die goed aangespeeld was door Renske. Halverwege de eerste helft verslapte de verdediging en wist Heerle ook nog een paar doelpunten te behalen. Maar de goede aanvallen van MHV bleven komen. Vanuit de hoek scoorde Mariëlle nog 2 keer en ook Baukje wist door de verdediging heen te komen De eerste helft eindigde met een 13 - 6 voorsprong voor MHV.

De tweede helft kwam de verdediging wat traag op gang. Heerle kon daardoor al snel een paar punten pakken. Na 5 minuten herpakten de dames van MHV zich. Renske scoorde 3 keer en ook Marijn vond het doel 4 keer. De verdediging was nu sterk en de aanvallen werden goed uitgespeeld. Het samenspel tussen de speelsters van MHV was goed. De voorsprong werd steeds groter. Spannend was het niet, maar het spel was zeker de moeite waard om naar de kijken. De wedstrijd eindigde met een eindstand van 28 - 15 in het voordeel van MHV.

In de ranglijst staan de dames van MHV '81 na 16 gespeelde wedstrijden op een mooie tweede plaats.