Zondag 21 februari stond er een uitwedstrijd tegen Targos Bevo HC gepland. We begonnen de wedstrijd rommelig en de verdediging stond niet goed.

Omdat ook wij in de aanval veel balverlies leden en we de kansen niet goed benutten kon Bevo veel scoren waardoor de stand gelijk op bleef gaan. Uiteindelijk konden we een beetje uitlopen omdat we het spel beter onder controle hadden. We gingen de rust in met een 13-16 tussenstand.

In de rust werd door coach Tiny van Katwijk vooral benadrukt dat we de verdediging beter moesten organiseren en dan kwam de aanval vanzelf. Met deze woorden begonnen we aan de tweede helft. Wij scoorde de eerste goal van de tweede helft en Bevo scoorde direct erna. Het stond 15-16 en vanaf hier kon Bevo niet meer scoren en liepen we uit tot een 15-22 stand.
We speelden de rest van de wedstrijd rustig uit. Op een moment werden we nog wat slordiger maar dit bracht de wedstrijd niet verder in gevaar. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 22-31.

Volgende week hebben we een week rust en 6 maart staat een spannende wedstrijd op het programma: MHV’81 DA1 - Handbal Venlo om kwart over 11 in sporthal de Looierij in Mill.
Deze wedstrijd moeten wij winnen willen wij nog in de race blijven voor het kampioensschap. Alle support is dus hard nodig!