Zonder dat er gevoetbald werd, waren de Dames van het eerste zondag 21 februari aanwezig op het SES sportpark in Langenboom. Op de planning stond de presentatie van de nieuwe tenues gesponsord door DLV Advies en APN Uitzendbureau.

Behalve het wedstrijd tenue, hebben de dames ook nieuwe trainingspakken en tassen gekregen.
Dat betekent dat zowel het 1e, 2e en 3e bij de heren, alsmede ook het 1e en 2e van de dames dit seizoen nieuwe tenues hebben gekregen. Bij dezen bent u van harte welkom om de nieuwe tenues te komen bewonderen.

DLV Advies
DLV Advies is een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties die actief zijn in de agrarische sector. DLV Advies staat voor ‘Advies én Resultaat’. Geen mooie praatjes, maar eerlijk en oprecht advies en no-nonsens oplossingen. Het werk is altijd gericht op meer resultaat voor de agrarisch ondernemer.
De specialisten van DLV adviseren op de terreinen bouw, financieel management, mest, energie, makelaardij, schade en het verbinden van ketenpartijen. Naast de agrarische ondernemer, kunnen ook juristen, verzekeraars, financiers, accountants en overheden bij DLV Advies terecht.
Meer informatie over DLV Advies is te vinden op: http://www.dlvadvies.nl.

APN Uitzendbureau
Relaties binnen de driehoek inlener, uitzendkracht en uitzendbureau moeten kloppen. Wanneer dit voor elkaar is, biedt dit alle partijen de kans om op een prettige manier geld te verdienen. Dit is de filosofie van APN Uitzendbureau.
In ruim 10 jaar tijd hebben we daarom veel geïnvesteerd in deze relatiedriehoek. Hierdoor zijn langdurige samenwerkingsverbanden ontstaan, zowel met opdrachtgevers als met uitzendkrachten. Omdat APN graag een betrouwbare partner voor flexibel personeel wil zijn, beschikt APN over verschillende certificeringen. De aanvraag voor flexibel personeel is bij APN Uitzendbureau dan ook in goede handen!
Meer informatie over APN Uitzendbureau is te vinden op: http://www.apn-uitzendburo.com.

Namens de sponsorcommissie, speelsters en leiders willen wij Ger van der Aa van APN Uitzendbureau & Paul Bens van DLV Advies bedanken voor hun sponsoring.