Zondag 28 februari speelde MIKO thuis tegen Rietvogels. Het was een spannende wedstrijd, want voor beide ploegen stond er veel op het spel. Dit was ook wel te merken want beide ploegen begonnen fel aan de wedstrijd en waren aan elkaar gewaagd.

MIKO opende de score, maar Rietvogels antwoordde daar snel op. De hele wedstrijd ging het gelijk op. MIKO ging de rust in met 5-6 achterstand. Na de rust bouwde Rietvogels de stand wat verder uit, maar MIKO liet niet over zich heel lopen. Uiteindelijk kwam het fluitsignaal en was de eindstand 11-11. De dames van MIKO hebben dus toch mooi een puntje in Mill kunnen houden!

MIKO 2 / Verweijen ICT wint van Be Quick
De laatste weken is het iedere keer balen voor de dames van MIKO 2. Vaak verliezen zij de wedstrijd met een puntje verschil. De meiden, onder leiding van coach Wilma Peters wilden dan ook graag de punten in Mill behouden.
MIKO begon de wedstrijd alleen wist Be Quick de openingstreffer te maken. MIKO wist dat ze ertegenaan moesten en de dames gingen op zoek naar de mooie kansen. De korf werd gevonden en zo wist MIKO op ruime voorsprong te komen van 5-2.
Be Quick knokte zich terug in de wedstrijd en wist op 5-6 voorsprong te komen.
In de slotfase van de wedstrijd werd het enorm spannend. Beide teams wisten nog te scoren maar het was erop of eronder. Maar gelukkig wist MIKO met 8-7 de wedstrijd te winnen.