Blijkbaar was de boodschap van de vorige wedstrijd duidelijk binnen gekomen bij de speelsters van Vollan MA1. Met een klinkende 4-0 overwinning werd een duidelijke signaal afgeven omtrent de doelstellingen van de speelsters.

Door deze overwinning neemt Vollan nu samen met Flamingo’s de koppositie in dus wie weet wat er nog in het vat zit. Voluit blijven gaan meiden, zowel tijdens de trainingen als in de wedstrijden, en dan zien we wel waar het schip strandt. Proficiat meiden met dit prima resultaat.

Vollan DS1 moest hun meerdere erkennen in Olsredlem uit Melderslo. Er lagen toch wel kansen om punten te pakken tegen deze tegenstander maar op de beslissende momenten was iets slimmer en ook in verdedigend opzicht was de tegenstander beter t.o.v. Vollan dus werd desze wedstrijd helaas puntloos afgesloten.

Vollan DS3 kon alleen in de 1ste set nog een potje breken tegen Polaris uit Helmond en werd deze set nipt verloren met 23-25. In het vervolg van deze wedstrijd waren zij kansloos tegen de ploeg uit Helmond.

Vollan DS 2 behaalde een 3-1 overwinning tegen Tornado uit Nistelrode en we kunnen gerust stellen dat de doelstelling, nl. klassebehoud in de 2de klasse, nu al is behaald. Chapeaux meiden.