In de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Boskant heeft SES uit Langenboom het spel gedomineerd. Dit resulteerde pas laat in de wedstrijd tot doelpunten. Nadat Tijn Cuppen de score opende, bepaalde Melvin van de Elzen de eindstand op 3-0. Hiermee verstevigt SES zijn 3e positie op de ranglijst in de klasse 4H.

Al in de eerste twintig minuten was SES uitermate gevaarlijk, met kansen voor spits Cuppen en teamgenoot Gijs Bens die voornamelijk vanaf de flanken doorbrak. Het veldoverwicht was duidelijk en Boskant wist zich niet in een scorende positie te brengen. Vlak voor rust kreeg Cuppen de grootste mogelijkheid om op voorsprong te komen. Zijn lob belandde echter net aan de verkeerde kant van de doelpaal.

De tweede helft werd hervat en het spelbeeld bleef hetzelfde. Het was een fysieke wedstrijd met stevige duels op het middenveld. SES kreeg minder grote kansen, maar kwam zelf ook niet in gevaar. In de 70e minuut was het Cuppen die de thuisploeg van de nul af hielp. Zijn schot vanuit het zestienmetergebied was niet hard, maar de bal rolde buiten het bereik van de keeper over de lijn. Daarna zette SES door en tien minuten later was het van den Elzen die een Boskantse verdediger af wist te troeven. 2-0. Tegen het einde van de wedstrijd bleef hij doorjagen en verdiende hiermee zijn tweede goal van de middag. De keeper kon niet onder de druk uit voetballen en leverde de bal in. Van den Elzen kon vervolgens makkelijk het net vinden. SES was continu de bovenliggende partij, maar liet haar supporters geduldig wachten voordat de wedstrijd in het slot werd gegooid.

SES - Boskant: 3-0 (0-0)
70. Tijn Cuppen 1-0
80. Melvin van de Elzen 2-0
88. Melvin van de Elzen 3-0