Op een slechte grasmat en in de snijdende kou speelde Juliana in en tegen het in de middenmoot vertoevende Heijen een slechte maar sportieve wedstrijd die onder goede leiding stond van scheidsrechter Habraken uit Arcen.

De eerste helft ging het nog wel met het niveau van de wedstrijd en kreeg Juliana tenminste nog drie grote kansen waarbij Melvin de Klijn twee keer alleen voor de Heijen doelman verscheen. De eerste keer was het na een combinatie tussen Rens van Lanen en Camiel van Geenen en de tweede keer uit een lange pass van achteruit verzonden door Julien Cuppen. Beide malen kwam de goalie van Heijen als winnaar uit de strijd. Vlak voor de rust kreeg Camiel van Geenen nog een goede kans na een steekbal van Rens van Lanen maar ook Camiel kreeg de bal niet in het Limburgse doel.

Over de tweede helft valt niet veel anders te melden dan dat Juliana voortdurend de bal had en dat Heijen zich beperkte tot verdedigen. Wat wel opviel was dat de afscheid nemende Millse doelman Matijs van der Linden gedurende de gehele wedstrijd geen enkele bal op goal heeft gekregen en dus foutloos keepte. Volgende week neemt hij zijn vertrouwde plek in de spits bij het vierde weer in.

A.s. zondag speelt Juliana dus weer met zijn vaste doelman Sven Jacobs tegen het onderaan staande Merselo. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het Juliana sportpark.

Heijen - Juliana: 0-0
Scheidsrechter: Habraken uit Arcen
Aantal toeschouwers: 210
Opstelling Juliana: Matijs van der Linden, Ruud Relou, Guus Bastiaans, Julien Cuppen (70. Maik Veld), Berry van Krijl, Dave van Dommelen (70. Jelle Staal), Camiel van Geenen, Melvin de Klijn, Jordy de Klijn, Rens van Lanen, Tom Gerrits