Vollan DS1, dat aan moest treden tegen het als 5de genoteerde Brovoc, liet een opgelegde kans om deze tegenstander op de ranglijst te passeren liggen. In de 1ste 2 sets leek er geen vuiltje aan de lucht voor Vollan en beide sets werden met goed volleybalspel overtuigend gewonnen met resp. 25-18 en 25-21.

Ook de 3de set begon Vollan sterk aan deze set. Bij een stand van 15-10 in het voordeel van Vollan kwam de klad in het spel van Vollan. Brovoc serveerde in 1 keer door naar 16-15 en deze tik op de neus kwam Vollan niet meer te boven. Brovoc pakte deze uitgelezen kans met beide handen wat resulteerde in een 22-25 setwinst voor Brovoc. Ook de 4de set was het een gelijkopgaande strijd en lange tijd lee het er op dat Vollan deze set en dus de wedstrijd zou gaan pakken. De volgens de speelsters van Vollan onterechte dubbelfout, gegeven door de scheidsrechter op een cruciaal moment, maakte de speelsters van Vollan zo van slag dat zij in de beslissende fase niet meer tot scoren konden komen en deze set dus opnieuw met 22-25 nar Brovoc ging. In de beslissende 5de set herpakte Vollan zich en liet Vollan geen spaande heel van Brovoc en werden zij met 15-4 weggevaagd waardoor de wedstrijd uiteindelijk toch nog met 3-2 werd gewonnen. Zoals gezegd een gemiste kans om deze tegenstander op de ranglijst te passeren.

Vollan DS 2 speelde tegen het onderaan de ranglijst bungelende HLB/ van Daal uit Den Dungen. In de 1ste 3 sets had Vollan DS2 geen kind aan deze zwakke tegenstander wat blijkt uit de setstanden van 25-16/25-10 en 25-14. Vervolgens sloop de gemakzucht in de ploeg, het spel werd slordiger en werden er veelvuldig onnodige fouten gemaakt in de aanvalsopbouw. Hier wist HLB/ van Daal dankbaar van te profiteren en wisten zodoende toch nog een setje mee te nemen naar Den Dungen.

Vollan MC 1 wist in de derby tegen Apollo uit Mill een klinkende 4-0 overwinning te behalen en blijven de nieuwkomers in de C poule het verbazend goed doen in deze competitie.

Vollan MA1 en Vollan DS 3 waren vrij van competitieverplichtingen.