Op een abominabele grasmat verliest de Millse ploeg in de slotfase de strijd om de derde plaats van Excellent na een fel maar sportief duel.

In de tiende minuut zet Dave van Dommelen na een rush over rechts voor op de vrijstaande Camiel van Geenen maar die schiet niet resoluut genoeg in waardoor de Excellent doelman nog net redding kan brengen. Halverwege de eerste helft krijgt Excellent haar eerste kans maar de lob van Rick van Koulil valt boven op de lat. In de 40e minuut haalt De Oploose spits Roel Verberk hard uit maar de Millse doelman Sven Jacobs redt fraai ten koste van een hoekschop. Deze corner van Nikky Cornelissen verdwijnt gedragen door de wind in de verre bovenhoek van het Juliana doel. Met deze 1-0 stand breekt de rust aan.

In de tweede helft heeft Juliana de straffe wind in de rug en zij dicteert dan ook de wedstrijd. De Millenaren krijgen enkele kansen. Bij een daarvan komt Dave van Dommelen net een teenlengte tekort na een voorzet van Tom Gerrits en even later kan de Excellent keeper na een fraaie passeeractie van Rens van Lanen diens inzet ternauwernood tot corner verwerken. In de 70e minuut valt dan toch de verdiende gelijkmaker uit een vrije trap van Jordy de Klijn. Toen iedereen zich al met een gelijkspel verzoende valt toch nog aan de andere kant de treffer van Excellent omdat Mark Thomassen de bal uit de kluts voor zijn voeten krijgt en deze in het Millse doel werkt. In blessuretijd krijgt Juliana nog de kans op de verdiende gelijkmaker maar de vrije trap van Rens van Lanen eindigt op de paal.
Hierdoor eindigt de wedstrijd in een zure nederlaag voor Juliana maar a.s. zondag kan de Millse ploeg revanche nemen door het op bezoek komende Milsbeek de eerste nederlaag te bezorgen.

Excellent - Juliana: 2-1 (1-0)

Scheidsrechter: Bukkems uit Milheeze