Juliana is deze week opnieuw gastheer van een aantal nationale jeugdteams. Polen en Oekraïne O19 trainen aankomende dagen op de velden van de Millse club.

Fitland

Het is niet voor het eerst dat Juliana Mill buitenlandse teams ontvangt, onder ander de jeugd van Liverpool en het Turkse Mersin İdman Yurdu gingen Polen en Oekraïne onder 19 al voor. De teams overnachten steeds bij Fitland en trainen overdag op de velden van Juliana. Om de talenten aan het werk te zien moet naar Uden of Groesbeek worden afgereisd, daar spelen ze kwalificatieduels voor het EK in Duitsland komende zomer.

EK-kwalificatie 

Oekraïne en Polen strijden samen met Nederland en Noord-Ierland om één ticket. Het Nederlands team bestaat onder meer uit de volgende talenten Donny van de Beek (Ajax), Steven Bergwijn (PSV) en Jari Schuurman (Feyenoord). Donderdag 24 maart speelt Nederland in Groesbeek tegen Oekraïne, zaterdag 26 maart volgt de ontmoeting met Polen, eveneens op sportpark Zuid, en dinsdag 29 maart is Noord-Ierland de tegenstander in Uden. 

Donderdag 24 maart

16.30 uur Polen - Noord-Ierland (Uden)
19.30 uur Nederland - Oekraïne (Groesbeek)

Zaterdag 26 maart

13.00 uur Polen - Oekraïne (Groesbeek)
16.00 uur Nederland - Noord-Ierland (Uden)

Dinsdag 29 maart

19.30 uur Polen - Nederland (Groesbeek)
19.30 uur Noord-Ierland - Oekraïne (Uden)