Tennisvereniging Langenboom TCL heeft een campagne opgezet om nieuwe leden te werven. De ledenwerfactie is via de flyer ‘Koffietennis 2016’ bij inwoners van Langenboom onder de aandacht gebracht.

Heb je ooit met de gedachte gespeeld om te gaan tennissen of om er opnieuw mee te beginnen? Of maak je al gebruik van het zomerabonnement van TCL, dan is Koffietennis 2016 een buitenkans. Op een zeer laagdrempelige manier en tegen een vriendenprijsje biedt TCL jong en oud de gelegenheid om te ontdekken hoe leuk het is om te tennissen. Maar ook de eigen clubleden kunnen zelf profiteren van de actie door een nieuw TCL-lid aan te brengen.

Wat is het aanbod voor nieuwe clubleden?

Iedereen die zich nu aanmeldt bij TCL, krijgt veel waar voor slechts 25 euro. Iedere nieuwkomer kan vanaf begin april aansluiten bij tien tennislessen die clubtrainer Luc Rutten zal verzorgen. Deze lessen vinden plaats op zondagochtend en duren telkens een uur. Na afloop van de intensieve tennistrainingen staat er een kopje koffie of thee klaar in het clubhuis om nog even gezellig wat na te praten. En als klap op de vuurpijl krijgt ieder nieuw clublid voor de rest dit jaar een KNLTB-lidmaatschap aangeboden. Met het bijbehorende ledenpasje kan hij of zij tot en met 31 december 2016 gebruik maken van de Langenboomse tennisbanen. Ook kun je meedoen met tennistoernooien of competities. Kortom: TCL biedt veel ruimte en ondersteuning om plezier te krijgen in het tennissen.

TCL-leden die een nieuw clublid hebben aangedragen, kunnen tegen betaling van 25 euro tien tennislessen op niveau krijgen. Dit gebeurt ook op de zondagochtend. Afhankelijk van het animo zal toptennisser Joffe van der Heijden, van Langenboomse oorsprong, deze lessen verzorgen.

Wat je ervoor moet doen?

Ga snel naar de website van TC Langenboom en scroll bij de rubriek Nieuws naar het bericht: Actie: TC Langenboom Koffietennis 2016. Vul het opgaveformulier online in. Maar een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is ook een optie. Vermeld daarin minimaal je naam, adres en je telefoonnummer.

De technische commissie geeft aan dat er zeker gestart gaat worden omdat er medio maart al een mooie groep nieuwkomers genoteerd staat. En je hoeft niet per se een racket mee te brengen, daar kan de club voor zorgen. Sportkleding met sportschoenen en een gezonde dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen volstaan.

www.tclangenboom.nl