Het derde team speelde met Francis van Kuppenveld, Jan Verstegen en Wlijan Toonen. Tegen Sethone kregen de dame en heren van Taflan 3 drie punten cadeau waardoor er niet zoveel gespeeld hoefde te worden.

Jan was ditmaal de beste aan Taflan kan door alle wedstrijden te winnen. Wiljan en Francis wonnen van de twee over gebleven enkel partijen beide één wedstrijd. Het dubbel ging verloren waardoor een mooie 3-7 uitslag op het scorebord stond.

Het eerste team moest het op zaterdag opnemen tegen Concurrent BIT.nl uit ede. Marco de Klijn kon niet aanwezig zijn en Jörgen Bisschops is geblesseerd. Daarom speelde Rico Baars, Jan van der Linden met invaller Kevin Pluk. Jan was de sterkste aan Taflan kant met twee overwinningen en een degelijk dubbel samen met Rico. Rico was in de singel wedstrijden wat minder gelukkig en wist niets te winnen. Kevin zorgde voor een stundje door één punt te pakken. Een 6-4 verlies dus.

Het tweede team speelde speelde ook met een invaller, maar dat was alleen op papier een probleem. Kevin Pluk, Pieter Ermers en invaller Francis van Kuppenveld, die de dag ervoor al tegen Sethone had gespeeld, wisten ook dit keer te winnen van Cevelum met 0-10. Ook Francis wist dus alle te winnen. Al met al blijft het spannend voor promotie in de poule.

Het vierde team verloor met maar liefst 9-1. Frans de Gruiter, Josina van Ras en Jeno Bongers waren een maatje te klein voor DTS. Jeno wist echter nog wel de eer te redden door een enkel wedstrijd te winnen.

Het eerste jeugdteam moest het weer opnamen tegen SKF. In de thuiswedstrijd werd het nog 5-5. Maar dat zat er dit keer niet in. Toon Peeters, Noud Habraken en Bram van Gils speelde in Veenendaal een lastige wedstrijd welke met 8-2 verloren ging. Een punt heeft Bram binnen geslagen. De andere kwam uit het dubbel.