Het is pas op 24 april dat de nu al bejubelde Masters of Motocross op circuit De Kuilen wordt verreden. Maar er is al reden genoeg om dit nu al onder de aandacht te brengen.

De MSC Mill heeft namelijk al de voorlopige deelnemerslijsten mogen ontvangen en daarop staan echte wereldtoppers genoteerd. Jeffrey Herlings, sinds enige tijd woonachtig in Oploo, is in Mill ook van de partij. Deze kanjer won in Valkenswaard zijn 50e Grand Prix en op hem staat geen maat. Hij krijgt in de MX2 klasse concurrentie van o.a. teamgenoot Davy Pootjes, Calvin Vlaanderen, Aleksandr Tonkov, Max Anstie en vele andere wereld- en natuurlijk ook nationale toppers.

In de MX1moet Glenn Coldenhoff het opnemen tegen o.a. David Phillippaerts, Chirstophe Charlier, Yentel Martens, de sterke Rus Evgeny Bobryshev en vele anderen rijders die ook in de MXGP actief zijn. Wellicht komen er nog meer wereldtoppers want na twee overzeese GP’s in Argentinië en Mexico is het daarna de beurt aan de Masters of Motocross op het zandcircuit van Mill. Een week later trekt het mondiale circus weer naar het oosten want in Kegums in Letland wordt de volgende MXGP verreden. Dat is ook een zandcircuit en de Masters in Mill is dus voor de GP rijders een goede voorbereiding voor Letland.

Uiteraard wordt in Mill ook nog in de 85cc en 125cc klasse gereden, het wordt een topprogramma met veel vermaak ook voor kinderen. Volgende week komen wij hier nader op terug maar zet 24 april vast in uw agenda!