Nadat Apollo dames 1 verloor van Harjaa, dachten zij dat alle kansen verschoten waren. Echter, dit weekend heeft alles veranderd. De flamingo’s verloren met 3-2 van Energo. En Hajraa liet een set liggen tegen Activia.

Apollo D1 - Peter Peters D1 4-0 (25-18; 25-16; 25-18; 25-21)

Bij aanvang van de wedstrijd waren de standen van Hajraa en de Flamingo’s bekend bij Apollo. Als het Millse team de wedstrijd met 4-0 kon winnen zouden ze op de tweede plaats komen te staan. De eerste set verliep goed, op wat communicatie- en slordigheidsfoutjes na. De tweede set, hetzelfde. Alleen de derde set hadden de dames wat moeite met het spel van Peter Peters. Het was chaotisch binnen het team en de rust kon niet bewaard blijven. Maar toch werd de wedstrijd overtuigend met 4-0 gewonnen. En dat betekend dat de dames weer op de 2e plaats staan. Als de laatste wedstrijd, de dorpsderby tegen Vollan, gewonnen wordt met 4-0, dan is Apollo verzekerd van een PD wedstrijd. Mocht Hajraa nogmaals een punt laten liggen, dan wordt Apollo zelfs nog kampioen. Laten we het hopen!

OVOCO MB3 - Apollo MB1 0-4 (20-25; 12-25; 12-25; 16-25)

De meisjes B moesten tegen de hekkensluiter OVOCO. De meiden waren helaas niet compleet, maar Wies, een meisje uit de C, was bereid om mee te doen. En dat pakte goed uit. De eerste set lieten de meiden de tegenstander nog wat dichtbij komen. Maar de rest van de wedstrijd werd zeer overtuigend gewonnen.

Flamingo’s d5 - Apollo D2: 4-0 (25-20; 25-21; 25-7; 25-17)
Apollo MC1 - Detac MC2: 0-4 (8-25; 10-25; 13-25; 6-25)
Apollo XZ1 - VC Allvo XZ1: 0-4 (21-25; 16-25; 19-25; 18-25)