Geen enkel team wist deze week te winnen. Dus we beginnen bij Taflan 1; Jan van der linden, Marco de Klijn en Rico Baars speelde tegen Herpen. De verwachte kampioen.

In tegenstelling tot de voorgaande weken was het niet Jan die de meeste wedstrijden wist te winnen, maar Rico wist twee keer te winnen. Jan verloor zijn wedstrijden nipt, maar wist er uiteindelijk toch één te winnen. Ook het dubbel was prooi voor Taflan. Marco wist niks te winnen.

Het tweede team speelde een topper in de derde klasse. Ze moesten zes punten verdedigen, te beginnen tegen de nummer twee. Juan José van der Linden, Kevin Pluk en Pieter Ermers speelde op maandag tegen Revanche 1 uit Schaijk. Na een 4-2 voorsprong werd het uiteindelijk nog 5-5. Een nette uitslag, waar meer in had gezeten. Kevin won alle drie zijn wedstrijd en Juan zorgde voor de overige twee punten.

Het derde team speelde zonder kopvrouw Francis van Kuppenveld tegen Mitac uit Mill, een echte derby dus. Wiljan Toonen, Tommie Meulepas en invaller Jeno Bongers speelde een knappe wedstrijd, waarbij de punten eerlijk verdeeld werden. Wiljan won twee keer Tommie één en Jeno als invaller won ook twee wedstrijden. Een 5-5 gelijkspel dus.

Taflan vier speelde tegen Oni met Riky Sommers, Josina van Ras en Frans de Gruiter. Zowel Frans als Josina wisten geen potten te breken, maar de “man of the match” kwam niet uit Wijchen, maar uit Langenboom. Riky was namelijk de sterkste van de avond met drie overwinningen. Ook meteen alle punten die behaald werden.

Het eerste jeugdteam speelde tegen Sethone. Leon Schippers, Evie Schotnaus en Toon Peeters verloren nipt. Evie en Leon zorgde voor de punten. En deze waren eerlijk verdeeld, beide wonnen twee keer. Een 4-6 verlies dus.