Met voor de eerste maal de gebroeders Maik en Andy Veld samen op de reservebank begint Juliana onder een heerlijk lentezonnetje aan de wedstrijd tegen Montagnards. Later zal blijken dat zij deze middag een beslissende rol zullen spelen.

De Millse ploeg begint overtuigend aan de wedstrijd en gedurende de gehele eerste helft vindt het spel zich hoofdzakelijk af op de helft van de Limburgers. Juliana mist via Jordy de Klijn en Rens van Lanen   eerst een tweetal kansen voordat Camiel van Geenen in de 34e minuut een vrije trap van Jordy de Klijn met het hoofd verlengt en de bal in het Montagnards doel verdwijnt: 0-1. Even later scoort Rens van Lanen uit een vrije trap de 2-0 maar de goed leidende scheidsrechter Benders keurt de treffer af terwijl hij wel al toestemming gaf om het spel te hervatten. Bij de herhaling  van de vrije trap mikt Rens van Lanen de bal net langs de verkeerde kant van de paal. In de 42e minuut lanceert Jordy de Klijn spits Camiel van Geenen in de diepte maar alleen voor de Montagnards doelman schiet Camiel rakelings voorlangs.

In het eerste kwartier van de tweede helft heeft Juliana nog steeds het initiatief maar eerst schiet Jelle Staal uit een voorzet van Ruud Relou de bal over het doel en in de 60e minuut verschijnt Rens van Lanen alleen voor het Limburgse doel maar zijn lob gaat wel over de keeper maar ook net naast het doel. Omdat de bevrijdende tweede Millse treffer uitblijft gaat Montagnards er weer in geloven en met lange ballen van achteruit op de grote Montagnards spitsen moet Juliana achteruit. De centrale verdedigers Guus Bastiaans en Julien Cuppen weten echter van geen wijken al worden zij  bij een scrimmage geholpen door hun doelman Sven Jacobs die bij een inzet van spits Ties Keiren met een schitterende reflex de bal uit het doel weet te werken.

In de slotfase stuurt coach Claus Foederer de broertjes Veld in het velden, een goede zet want in de 90e minuut gooien zij de wedstrijd definitief in het slot want met een prachtige solo vanaf de middellijn loopt Maik met grote stappen het strafschopgebied van Montagnards binnen en bedient zijn broer Andy op maat. De 1e jaars A-speler rondt koeltjes en doeltreffend af: 0-2.

Met deze overwinning mengt Juliana zich weer in de strijd om de derdeperiodetitel. Zondag speelt Juliana in Mill tegen SIOL.

Montagnards - Juliana: 0-2 (0-1)

Scheidsrechter: Benders uit Cuijk