In de laatste fase van de competitie wisten alle thuisspelende teams hun wedstrijden te winnen. Dames 1 pakte een 4-0 overwinning tegen Activia DS6.

Het was geen sprankelende overwinning. Het spel aan de kant was erg wisselvallig, slordige fases werden afgewisseld met goede periodes maar over de gehele wedstrijd genomen was het spel te slordig waarbij vooral het hoge aantal service fouten een uitschieter was in negatieve zin. Vollan DS 3 behaalde een 3-1 overwinning tegen Energo uit Beers en Vollan DS2 behaalde eveneens een 3-1 overwinning tegen Activia waardoor zij met een puntentotaal van 50 ee 7de plaats bezetten op de ranglijst en dus terug kunnen kijken op een meer dan geslaagd seizoen. Volgende week staat de derby tegen Apollo DS1 uit Mill op het programma die nog volop in de race zijn voor het kampioenschap.

Vollan MC1 leed helaas een 4-0 overwinning tegen koploper Havoc uit Haps maar speelde, ondanks de nederlaag, een prima wedstrijd. De competities lopen ten einde en voor alle teams van Vollan staat er eigenlijk niets op het spel maar moeten er wel voor zorgen dat de competitie niet als een nachtkaars uit gaat en hun sportieve plicht tot het laatste punt blijven vervullen.

In Memoriam Jos Straatman

Woensdag 13 april jl. bereikte ons het in en in trieste bericht dat ons Vollan ’65 lid, Jos Straatman, als gevolg van een hartstilstand is overleden. Wij verliezen in Jos niet alleen een op en top sportman, maar vooral een heel fijn mens. Altijd positief, altijd een goed woordje met iedereen, en vaak vertrok Jos dan met een lach. Ook voor hand en spandiensten voor de vereniging had Jos altijd wel tijd, niet voor vergaderingen, maar wel als de handen uit de mouwen gestoken moesten worden. Bij het volleyballen had Jos het verdedigen tot kunst verheven, maar op deze aanval had hij, tot ons groot verdriet, helaas geen antwoord.
Ons medeleven gaat uit naar Moniek, Kitty, Don en Bibi en Vollan ’65 wenst hen heel veel sterkte toe.