Zondag 17 april vertrok MIKO'76 1 Klomp Advies vol goede moed richting Middelaar om het op te nemen tegen Astrantia/ONA 1. Astrantia/ONA opende de wedstrijd met 2 afstandsschoten.

MIKO liet zich niet kennen en kwam terug door middel van een afstandsschot en een korte kans. Toch was het Astrantia/ONA die weer de leiding nam, maar door een leuke korte kans onder de korf kwam MIKO weer op gelijke hoogte. Met een stand van 3-3 gingen beiden teams rusten.
Een peptalk van coach Tom in de rust zorgde in de tweede helft voor een vliegende start van MIKO'76. Een mooi afstandsschot en een goed uitgespeelde vrije bal zorgde ervoor dat MIKO met 4-6 de leiding nam. Helaas kon dit niet verder uitgebouwd worden want Astrantia/ONA kwam door middel van een aantal flinke afstandsschoten op een 9-6 voorsprong. MIKO kon nog iets terugdoen door met een afstandsschot de wedstrijd met 9-7 te eindigen. MIKO'76 heeft er vandaag hard voor gewerkt maar helaas de punten blijven in Middelaar. Hopen dat aanstaande zondag 24 april het kwartje een keer de goede kant op valt wanneer MIKO'76 1 thuis speelt tegen Flamingo's 1. Support is welkom!

Nieuw D team gaat goed van start!

MIKO'76 D1 mocht zaterdag 16 april hun eerste wedstrijd van het buitenseizoen spelen tegen Klick D1. Dit was tevens de eerste wedstrijd met zijn viertjes als D-team. En ze gingen goed van start! Met een mooi afstandsschot tekende Linsday voor het eerste doelpunt. Al snel volgde Klick met de gelijkmaker. Maar vanaf dat moment lieten de meiden even zien wat ze in huis hebben. Anouk zorgde met een afstandsschot voor de 2-1 en Lindsay maa...kte er met wederom een afstandsschot en een korte kans 4-1 van. Met een korte kans van Anouk werd het 5-2, maar Klick kon voor de rust de stand nog naar 5-4 brengen. De wedstrijd was dus nog zeker niet gewonnen. Na een aantal aanwijzingen van coach Imke in de rust gingen de meiden weer met goede moed de tweede helft in. Het begin van de tweede helft ging gelijk op Klick kon tot de 6-5 met een doelpunt aansluiting vinden. Vanaf dat moment ging MIKO steeds verder uitlopen. Ook kreeg MIKO nog een vrije worp mee die heel goed werd uitgevoerd maar helaas net niet tot een doelpunt leidde. Met maarliefst 4 doelpunten in de tweede helft van Sylke werd de wedstrijd met 9-7 gewonnen. Een goeie start van de buitencompetitie waarin de meiden hard hebben gewerkt voor dit mooie eindresultaat!

Astrania/Ona - MIKO: 9-7
Rosolo - MIKO 2: 12-3
MIKO B - SVO: 4-1
MIKO D - Klick: 9-7
MIKO E - ODIO: 0-12
Emos - MIKO MW: 9-4