Pupil van de week: Milan Gommans

Onder ideale omstandigheden speelt Juliana tegen degradatiekandidaat Siol maar ondanks een voortdurend veldoverwicht weten de Millenaren niet te scoren.

In de eerste helft krijgt Juliana 2 kansen waarbij in de 18e minuut Jelle Staal met een steekpass Rens van Lanen vrij voor de keeper zet maar diens stiftbal verdwijnt naast het doel. Net voor de rust geeft aanvoerder Berry van Krijl een diepe bal op Camiel van Geenen die als hij de Siol doelman al voorbij is de verkeerde kant opdraait en de goalie nog redding kan brengen.

Na de theepauze is Juliana veel dreigender want nadat Jordy de Klijn een bal net voorlangs schiet en een volley van Jelle Staal na een prachtige voorzet van Ruud Relou in het zijnet verdwijnt is het Melvin de Klijn die alleen op het Katwijkse doel afgaat. De keeper haalt de Millse spits onderuit en de scheidsrechter kan niets anders doen dan naar de strafschopstip wijzen. Helaas schiet aanvoerder Berry van Krijl de penalty tegen de doelman op. Even later kruipt Juliana door het oog van de naald als een vrije trap van Siol tegen de paal belandt. In de slotfase krijgt Rens van Lanen nog een vrije schietkans maar zijn schot wordt door de Siol doelman gekeerd.

Opnieuw weet Juliana tegen een lager geklasseerde club niet tot scoren te komen. A.s. zondag speelt Juliana weer thuis maar dan tegen middenmoter Achates. Dit is een wedstrijd voor de derde periode en winst is noodzakelijk om het seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan.

Juliana - Siol: 0-0

Scheidsrechter: Schelsema uit Cuijk
Aantal toeschouwers: 270
Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Ruud Relou (85. Jeroen Ermers), Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl(a), Jordy de Klijn, Tom Heerbaart, Tom Gerrits (58. Dave van Dommelen), Jelle Staal (58. Melvin de Klijn), Rens van Lanen, Camiel van Geenen