Zondag 24 april stonden de Flamingo's uit Mariahout op het programma voor MIKO 1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, omdat beide ploegen dicht bij elkaar staan in het klassement.

MIKO ging fel van start en scoorde de openingstreffer. Flamingo's hadden daar vrijwel gelijk een antwoord op. De eerste helft ging gelijk op waardoor de rust stand 4-3 was.

Na de rust bouwde MIKO de voorsprong uit tot 5-3. Flamingo's maakte het MIKO niet makkelijk en kwam terug tot 5-4. Het heeft zelfs 5-5 gestaan. MIKO wilde de punten in Mill houden en creëerde een paar mooie kansen. Hierdoor konden ze de stand uitbouwen naar 7-5. Na een paar spannende minuten eindigde de wedstrijd in 7-6 in het voordeel van MIKO.
Eindelijk is het kwartje de kant van de Millse dames opgevallen en de dames zijn vastbesloten om dit door te zetten.

MIKO mw - Merselo: 5-6
Quick up - MIKO e: 10-1
BMC - MIKO d: 6-5
Fortuna - MIKO b: 1-2
MIKO 2 - de Merels: 4-8
MIKO - Flamingo's: 7-6