Klick ‘15 stond in Nistelrode tegenover koploper Prinses Irene. Klick ‘15 staat op een tweede plek dus was dit een belangrijke wedstrijd.

In het begin kwam Klick ‘15 niet helemaal goed uit de startblokken, de aanval had moeite met scoren en Prinses Irene kon al snel op een 3-0 voorsprong komen. Ondanks deze tegenvaller liet Klick ‘15 zich niet kennen, er was werk aan de winkel en dat werd aangepakt. Met oa twee doelpunten van Irma de Kleijne komt Klick ‘15 terug tot 6-4 maar daarna lijkt het scorend vermogen weer weg bij Klick. Prinses Irene doet er nog een schepje bovenop en loopt uit naar 9-4. De ruststand is uiteindelijk 10-6.

Na de rust beseft Klick ‘15 dat ze, willen ze meedoen voor de eerste plek, aan de bak moeten. Er wordt alles op alles gezet om de stand weer in evenwicht te krijgen. Jolanda Bouwen begint de doelpuntenreeks van vier en Rian maakt met een afstandschot de stand gelijk, 10-10. Beide teams scoren nog 1x, 11-11 en deze stand blijft lang op het scorebord staan.  Zowel Prinses Irene als Klick ‘15 verzuimd te scoren, uiteindelijk is het Anja Derks die Klick ‘15 op een voorsprong brengt maar dan weet ook Prinses Irene snel te scoren en is de stand wederom gelijk. Kim Verbruggen scoort, ondanks twee overtredingen van Prinses Irene tweemaal. De scheidsrechter telt de doelpunten niet maar geeft tweemaal een vrijeworp aan Klick ’15. Deze worden helaas niet benut waardoor het gelijk spel van 12-12 uiteindelijk de eindstand wordt.
Voor Klick ‘15 scoorden: Jolanda Bouwen en Irma de Kleijne 3x, Anja Derks en Mieke Selten 2x, Lotte Selten en Rian Derks 1x.

v. Grinsven/Albers - Klick 2

Klick ‘15  begon matig aan de wedstrijd, dit resulteerde in een achterstand van 3-0. Klick'15 creëerde mooie kansen maar helaas vielen ze niet. Prinses Irene had een tandje meer erbij en benutte hun kansen. Tijdens de rust (stand 4-3) maakt Klick'15 duidelijke afspraken en wordt daarmee de betere ploeg.
Channe Janssen zorgt voor de voorsprong met 4-5. De tweede helft ging erg gelijk op waardoor het een spannende wedstrijd werd. Na lang met 6-7 voor te staan en nog maar een minuut op de klok maakt Sanne van de Broek het gat groter met een mooie doorloopbal. Dit is tevens de verdiende eindstand, 6-8.
Voor Klick'15 scoorden: Channe Janssen, Mieke van Berlicum 2x, Fenne de Kleijne, Ellen Selten, Yvonne Selten  en Sanne van de Broek 1x.

De volgende wedstrijden zijn pas in het weekend van 7-8 mei.

Prinses Irene 1 - Klick '15 1: 12-12
Prinses Irene 2 - Klick '15 2: 6-8
Spes (M) MW1 - Klick '15 MW1: 7-4
Klick '15 A1 - De Peelkorf A2: 11-5
Klick '15 C1 - United C1: 2-9
Klick '15 D1 - Avanti (S) D3: 13-1
Klick '15 E1 - De Peelkorf E1: 2-20