Ter afsluiting van het seizoen 2015/2016 wordt op zondag 22 mei de voor Langenboom alom bekende SES-jeugdkampioenendag gehouden. Op deze middag zal er gestreden worden door de jeugd van SES, wie de 40e sportman en sportvrouw zal worden. Ook zal er weer om de penaltybokaal gestreden worden.

Aan deze dag mogen deelnemen de C, D, E, F en mini F-jeugd van SES.

Dit jaar dus alweer de 40e keer. 40 jaar geleden werd door Toon Roefs, Peter Arts en Toon Jans deze dag georganiseerd, met veel enthousiasme hebben zij dit jaren gedaan, Toon Jans zit nog steeds bij deze commissie. De spellen variëren elk jaar en er wordt steeds gedacht en gewerkt aan nieuwe spellen en ideeën. Het zien van zoveel plezier en fanatisme van de jeugd is de drive voor de commissie om hier steeds weer mee door te gaan.

We hopen op mooi weer en veel publiek. Op ons mooie terras is er volop gelegenheid om de kinderen aan te moedigen en te genieten van een drankje.

De aanvang van deze middag is 13.00 uur en om ongeveer 16.00 uur, nadat alle spelen zijn doorlopen, gaat er gestreden worden om de penaltybokaal.

Dus komt allen op zondag 22 mei naar de jeugdkampioenendag op sportpark De Kogelberg in Langenboom

Commissie Jeugdkampioenendag