32 teams, 27 verenigingen uit 8 verschillende provincies, 475 toernooispeelsters, meer dan 100 vrijwilligers en meer dan 500 bezoekers verdeeld over beide feestavonden.

Kortom; alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een geweldige 4e editie van het Damestoernooi De Willy’s op 3, 4 en 5 juni 2016 in Wilbertoord.

3 dagen in het teken van voetbal en gezelligheid. Teams komen van ver om bij deze vierde editie te zijn. Zo zullen eronder andere teams uit Noord-Holland, Friesland en Groningen aanwezig zijn. Maar ook uit de regio zullen veel teams aanwezig zijn.

Vrijdag 3 juni komen de teams aan op het sportpark van De Willy’s en gaan zij naar de camping. Daar hebben ze tijd om de teamtent in te richten en zich klaar te maken voor de eerste feestavond. Deze avond zal DJ Sjors er een geweldige feestavond van maken. Veel gezelligheid en een erg toffe start van het toernooi.

Op zaterdag 4 juni zullen na een powerontbijtje de eerste wedstrijden plaats vinden. De teams zullen verdeeld worden over 8 verschillende poules. Teams zullen na deze poulefase ingedeeld worden op sterkte. Hierdoor blijft het toernooi ook aantrekkelijk voor teams die betere feestkwaliteiten hebben en iets mindere voetbalkwaliteiten. Na het diner wat geregeld wordt door De Smaakmakers maken de teams zich gereed voor de tweede feestavond. De avond zullen Connie Bens, Ilse Goossens en René Goossen als onze huisband fungeren. Samen met DJ Jack zullen zij er een onvergetelijke avond van maken. Kaartjes voor deze avond zijn nog steeds beschikbaar voor slechts € 5,-.

Op zondag 5 juni zal er bekend worden welke teams er met de prijzen vandoor zullen gaan. Wie wordt er toernooiwinnaar, wie wordt winnaar van het B-toernooi en wie wordt het team van het toernooi.

Gemoedelijkheid, gezelligheid en sportiviteit zijn woorden die het Damestoernooi De Willy's sieren. Vandaar dat het Damestoernooi De Willy’s niet zomaar een toernooi is!

Interesse in kaartjes voor zaterdagavond? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op onze actieve Facebookpagina www.facebook.com/DamestoernooiDeWillys of onze site http://damestoernooidewillys.weebly.com/.