SES heeft zichzelf in een schier onmogelijke positie gebracht om kans te maken op promotie naar de zo felbegeerde 3e klasse. In Beers sprong HBV het best op met de kansen. Het werd in deze eerste wedstrijd van de nacompetitie uiteindelijk, een toch wel geflatteerde, 3-0 overwinning voor de thuisploeg.

In de eerste minuten drong SES fel aan. Tijn Cuppen had de score kunnen openen, maar joeg de bal in kansrijke positie hoog over. De eerste kans van HBV was wel direct raak. Een afvallende bal werd door Ali Özdemir hard in de korte hoek geschoten. Nog geen 10 minuten later wederom een scherpe counter voor de Beerse formatie. Jeroen Diks gaf uiteindelijk voor en wederom  was het Özdemir die raak volleyde. SES kreeg daarna de bal, maar sprong daar te slordig mee om.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. SES drong aan, HBV kwam er af en toe snel uit in de counter. Na wat speldenprikjes van Tijn Cuppen en Sebe van Huisseling kreeg Jeroen Diks de bal van achteruit mee, kwam 1-op-1 met keeper Tijn Verstegen en schuifde simpel raak. HBV geloofde het daarna wel, SES werkte voor wat het waard was, maar tot grote kansen leidden dat aanvankelijk niet. Pas tegen het laatste fluitsignaal kreeg Gijs Meulepas een enorme kopkans om de wedstrijd aanstaande donderdag nog spannend te maken, maar hij kreeg 'm niet goed tegen zijn hoofd.

Zo lijkt het seizoen in mineur te eindigen. Het lijkt onmogelijk, al kan het wel eens spoken op de Kogelberg!

HBV - SES: 3-0 (2-0)

1-0 Ali Özdemir
2-0 Ali Özdemir
3-0 Jeroen Diks