Vandaag mochten de meiden van MIKO naar Ravenstein om een wedstrijdje te korfballen tegen TOG. De spanning was goed te merken, maar vanaf minuut 1 was de concentratie aanwezig.

MIKO begon sterk aan de wedstrijd en wist al snel op voorsprong te komen. Verschillende aanvallen werden erg mooi uitgespeeld wat verzegeld werd met een doelpunt. Met een stand van 3-6 ging MIKO de rust in.

Belangrijk was om nu de concentratie te bewaren en vol voor de winst te gaan. Na rust was de energie en gedrevenheid nog hoger dan voor rust. TOG kreeg geen kans en MIKO bleef doelpunten maken. Met nog 5 minuten op de klok was de stand 3-11. De eerste wedstrijd tegen TOG hadden we gewonnen met 3-13 dus dit was een kleine doelstelling geworden.
In de laatste 5 minuten bleef MIKO gaan en zo wist MIKO de wedstrijd te winnen met 3-13 en was het team KAMPIOEN!

Meiden, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Jullie hebben dit seizoen hard gewerkt en mooi dat dit bezegeld is met het kampioenschap!