Onze tegenstander DSV uit Diessen was gebrand de punten te pakken wegens mogelijk kampioenschap volgende week. MIKO'76 stak hier natuurlijk een stokje voor en begon fel aan de wedstrijd met een 2-0 voorsprong.

DSV had hier snel een antwoord op maar MIKO'76 zorgde ervoor dat ze niet op voorsprong kon komen. Na goede aanvallen aan beide kanten gingen we de rust in met een 4-4 gelijkspel.

Na de rust liet MIKO'76 DSV terugkomen tot een 5-6 voorsprong. Een time-out van coach Tom Schuitema zorgde ervoor dat MIKO'76 weer de gezichten dezelfde kant op kreeg. Verdedigend stonden de dames van MIKO'76 als een huis en ook de aanval creëerde vele kansen. Beide teams waren aan elkaar gewaagd wat leidde tot een gelijke stand: 6-6. De laatste tien minuten moest MIKO'76 het spel naar zich toetrekken om de punten in Mill te houden. Voor de meiden en onze trouwe toeschouwers waren het zenuwslopende laatste minuten. Toch lukte het MIKO '76 om nog twee mooie kansjes af te maken. De wedstrijd eindigde met een strafworp aan de kant van DSV. Eindstand 8-7, de punten blijven in Mill!

Helaas was dit de laatste thuiswedstrijd van onze drie sterspelers: Fieke Weren, Anke van Vorst en Angela Paters. Meiden we willen jullie enorm bedanken voor al die leuke jaren korfballen. We gaan jullie missen en onthoud: jullie zijn altijd welkom want missen gaan jullie ons vast en zeker.

Volgende week sluiten we het seizoen af met een uitwedstrijd tegen Lottum om 13.00 uur, alle support is wederom welkom.