In de laatste wedstrijd van het seizoen stond Klick ‘15 tegenover Oranje Wit uit Leunen. Zowel Oranje Wit als Klick ‘15 hebben 17 punten en zo ook Peelkorf die hun laatste wedstrijd tegen De Merels spelen.

Met zoveel teams nog kans hebben op een plek in de Hoofdklasse,een bizarre situatie zo vlak voor de reorganisatie. Net zoals in de zaalcompetitie mogen ook nu alleen de bovenste drie teams door en moeten de nummers vier en vijf voor klassenbehoud spelen.

Het was druk langs de lijn in Wilbertoord, zowel Oranje Wit als Klick ‘15 hadden veel support. Het spel gaat vanaf het begin redelijk gelijk op, toch is het Klick ‘15 die telkens zorgt voor een kleine voorsprong. Er wordt scherp gespeeld in de aanval en beide teams geven weinig ruimte weg. Bij een 2-2 stand is het Irma de Kleijne die met een strafworp wederom de voorsprong inzet voor Klick ’15. Jolanda Bouwen en Rian Derks verzorgen de volgende twee doelpunten en zo staat Klick ‘15 in de eerste helft met 5-2 voor. Vlak voor rust scoort Oranje Wit nog eenmaal en zet hiermee de ruststand op 5-3. Na de rust Is het Oranje Wit die met een afstandschot 5-4 op het scorebord zet maar Klick ‘15 behoud de twee doelpunten voorsprong door een vrije worp te benutten. Lotte Selten weet de score zelfs op 7-4 te brengen. Klick ‘15 probeert vervolgens geconcentreerd hun kansen te zoeken maar Oranje Wit gooit het slot er op en voor Klick ‘15 wordt het aanvallend heel lastig. Oranje Wit is sterker in deze periode van de wedstrijd en gooit er aanvallend ook nog een schepje boven op. Langzaam wordt de achterstand door Oranje Wit weggepoetst en met nog twee minuten op de klok staat het 8-8. Voor Oranje Wit voldoende voor klassenbehoud maar voor Klick ‘15 niet. In de laatste kan Klick ‘15 het verschil niet meer maken en moeten beide ploegen genoegen nemen met 1 punt. De onderlinge uitslag van Peelkorf tegen de Merels is uiteindelijk doorslaggevend en even later blijkt dat Peelkorf wel hun taak volbracht heeft en krijgt Klick ’15, als vierde in de poule nog een nacompetitie tegen Rooi uit St Oedenrode, om te bewijzen dat zij in de Hoofdklasse thuis horen.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne 3x, Rian Derks en Jolanda Bouwen 2x, Lotte Selten 1x.

Mieke van Berlicum neemt, op een zeer respectabele leeftijd van 41 jaar, afscheid van de selectie van Klick ’15. Haar eigen dochter (Bente 5 jaar) en zoon (Jef 3 jaar) waren als verrassing Pupil van de week! (zie foto)