Vol goede moed, maar zonder shirts, vertrokken de meiden van de A1 vanuit Wilbertoord naar het Limburgse Oirlo. Het publiek was in grote getale aanwezig met spandoek (én shirts).

De wedstrijd begon moeizaam. Klick was de betere ploeg, maar kwam niet tot scoren. SVOC is degene die na 10 minuten door middel van een strafworp de openingstreffer weet te scoren. Ruim 20 minuten werd er tegen een achterstand van 1-0 aangekeken. Sanne maakte daar met een mooie doorloopbal een einde aan. Al snel volgde Britte met een afstandsschot, maar nog voor de rust trok SVOC de stand weer gelijk, 2-2. Spanning heerste bij zowel het publiek als de dames.

Ook na de rust kwam Klick ondanks hard werken moeilijk tot scoren. Na 10 minuten kwam het vertrouwen en zorgde Sanne met twee doelpunten voor de eerste mooie voorsprong in de wedstrijd. De verdediging was sterk en heeft het de gehele tweede helft knap dicht weten te houden.
Langzaam kwam het kampioenschap dan toch in zicht. Nog voor het eindsignaal weten zowel Anouk als Dymphe de stand mooi uit te bouwen naar een 6-2, waarmee Klick A1 zich zeer verdiend ongeslagen kampioen mag noemen.