De inschrijvingen voor het Juliana Tourspel 2016 zijn vanaf deze week geopend. Voor slechts € 5,- steun je de jeugd van Juliana en speel je mee om fantastische prijzen!

Na de geweldige prestaties van Steven Kruiswijk vorige maand in de Giro d’Italia is het in de maand juli tijd voor de Tour de France. Op zaterdag 2 juli gaat de belangrijkste wielerronde ter wereld van start vanuit het Franse eiland Mont Saint-Michel. Een dag later begint ook de 28e editie van het Juliana Tourspel. De inschrijvingen voor de jaarlijkse tourtoto van de Millse voetbalvereniging zijn inmiddels gestart. Inschrijven kan online via www.julianatourspel.nl en via de tourspelboekjes die vanaf deze week klaarliggen bij verschillende cafés, restaurants en winkels in de buurt.

Kroon Fietsen

Deelnemers kunnen tot en met zondag 3 juli 12.00 uur op het sportpark van Juliana terecht om hun lijst(en) in te leveren. In het Juliana Tourspel zijn er punten te verdienen voor iedere wielrenner in de top tien van de daguitslag. De eindwinnaar gaat naar huis met een schitterende racefiets van Kroon Fietsen in Mill. De speciaalzaak aan de Markt is sinds januari in handen van Marnix van Rossum en Miking Chou, twee jonge enthousiaste ondernemers die alles weten van kwalitatief hoogwaardige fietsen en bijbehorend onderhoud. De tourspelcommissie is Kroon Fietsen dankbaar dat zij ook in 2016 weer als hoofdsponsor willen optreden.