Als er wat gewonnen is dan mag dat ook gevierd worden, en daarom was de Juliana kantine afgelopen vrijdag bomvol. De kampioenen van Juliana MC1 en Juliana D1 werden in het zonnetje gezet en vele bezoekers hadden de moeite genomen om deze teams te komen feliciteren.

Mooie woorden van jeugdvoorzitter Dennis Kerstens maakten het plaatje kompleet en de kampioensfoto’s zullen bij aanvang van het nieuwe seizoen in de kantine te bewonderen zijn.

Juliana Toppers

Tegenwoordig worden op deze feestelijke avond niet alleen de kampioenen geëerd, maar er vinden ook diverse andere huldigingen plaats. Met ingang van vorig seizoen wordt in elke leeftijdsgroep een speler uitgeroepen tot Juliana Topper.
Dit is een prijs voor die speler die altijd voorop gaat in de strijd, altijd aanwezig is en daarmee een voorbeeld is voor de rest van het team. De Juliana Toppers van dit seizoen, die trots mogen zijn op zo’n eervolle titel, zijn:

  • A Kevin Peters
  • B Sven vd Voort
  • C Freek van Sambeek
  • D Kay van Lith
  • E Wes Verweijen
  • F Sven vd Hurk
  • Mp Theije Nass
  • M Megan v.d. Wetering

Sportiviteitsprijs

Voor het eerst werd er ook een team uitgeroepen tot meest sportieve team van het afgelopen seizoen. Met een grote meerderheid van stemmen had Juliana D3M de primeur van de eerste Sportiviteitsprijs bij de jeugd. Winnen doen we graag bij Juliana, maar wel altijd op een sportieve manier. Daarom een hele eervolle titel voor de meiden van Jim en Marcel.

Doelpunt van het Jaar

Daarnaast is er dit seizoen voor het eerst een prijs in het leven geroepen voor Het Doelpunt van het Jaar bij de Juliana jeugd. Sem Hofstede van Juliana E3 ging er met deze prijs vandoor. Hij nam in de wedstrijd tegen Excellent de bal op de middellijn ineens vol op de slof en knalde het leren monster zo over de keeper onder de lat. Een wereldgoal die terecht beloond werd met een prachtige trofee.

Talent van het Jaar

Lat but not least nog een belangrijke titel; de technische commissie heeft, ook voor het eerst, een speler tot Talent van het Jaar uitgeroepen. Dat kan bijvoorbeeld een jong talent zijn wat net is opgevallen, een A speler die klaar is voor de hoofdselectie of een speler die zich spectaculair heeft ontwikkeld, in welke team dan ook.
Deze grote eer viel dit jaar te beurt aan Robin Willemsen, speler van de C1. Robin is vanuit de D2 overgekomen naar de C1, wat normaal gesproken een flinke stap is. Hij heeft zich echter moeiteloos aangepast en zich op positieve wijze opgewerkt tot een dragende speler van de C1. Een volledig terechte winnaar dus van deze prijs.

We willen alle winnaars van harte feliciteren en hopen dat er aankomend seizoen weer net zo hard gestreden zal worden om de prijzen.

Ook bedankt aan iedereen die onze kampioenen kwam feliciteren en aan alle vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat het zo’n geslaagde avond is geworden.

Via deze link een greep uit de foto's van afgelopen vrijdag.