Juliana Mill organiseert dit jaar voor de 28e keer het Juliana Tourspel. Voor € 5,- steun je de jeugd van Juliana en maak je ook nog eens kans op schitterende prijzen!

Het Juliana Tourspel is een jaarlijks terugkerende tourtoto rondom de Tour de France. Dankzij de bijdragen van het Juliana Tourspel kunnen verschillende activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd, waaronder het traditionele afsluitingsweekend in het weekend van Hemelvaart.

Spectaculair prijzenpakket

Met dank aan de vele trouwe sponsoren heeft de tourspelcommissie opnieuw een spectaculair prijzenpakket weten samen te stellen. Zo is er voor de winnaar een schitterende Giant Racefiets, mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Kroon Fietsen uit Mill.  Ook zijn er prijzen voor de rest van de top 20 en de nummers 50, 100, 150 etc.

Ploegenprijzen 

Verstand van wielrennen is niet per se nodig. Zelfs de hekkensluiter gaat niet met lege handen naar huis. En of dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog dag- en ploegenprijzen te winnen. Genoeg reden om samen met je teamgenoten, vrienden, collega’s of familie deel te nemen aan het Juliana Tourspel. Vul snel het invulformulier in of doe het digitaal via www.julianatourspel.nl. Aanstaande zondag om 12.00 uur sluit de inschrijving.