Hoe mooier en langer de dagen, hoe groter het verlangen naar vakantie. De gedachten gaan naar vrije dagen, in plaats van de strakke regels van school. Maar dag na dag uitslapen, urenlang zwemmen of Pokémons vangen, gaat ook vervelen.

Wat is het nou mooier om dan, vol in de zon op het mooie verse gras, te voetballen? En dan ook nog eens met vrienden leuke trainingen te krijgen? Dat is pas vet. Dat vind jij toch ook? De regionale voetbaldagen in Mill zijn echt iets voor jou(w kind).
Je moet snel zijn, want er zijn nog maar tien tot vijftien plaatsen beschikbaar!

In een van de laatste weken van de schoolvakantie (van dinsdag 23 augustus tot en met vrijdag 26 augustus) organiseert Juliana Mill de 'Regionale Voetbaldagen Mill'. Tijdens deze vier dagen (begin om 09.00 uur, einde 16.00 uur) staat plezier voorop. Daarnaast vindt de organiserende vereniging ontwikkeling erg belangrijk. Er worden niet alleen maar spelletjes gespeeld voor de fun. Alle jongens en meisjes krijgen ook goede tips, zodat ze aan het eind van de week betere voetballers zijn geworden. Daarnaast is het niet nodig om ingeschreven te staat bij een voetbalclub. Iedereen is welkom! Zowel jongens als meisjes.

Op welke manier zal er getraind worden?

In de voetbalweek worden er techniektrainingen gegeven en veel (kleine) partijtjes en positiespelletjes gespeeld. Er wordt op afwerken geoefend, veel strafschoppen geschoten. Echt alles komt aan bod tijdens deze voetbaldagen. Daarnaast krijgen deelnemers een uniek Nike-tenue (shirt, broek en sokken) en een bal.

De kosten om mee te doen zijn EUR 95,00. Heb je zin in deze leuke dagen en ben je geboren tussen 1 januari 2001 en 31 december 2007 geef je dan op. Dit kan op de site  www.regionalevoetbaldagenmill.nl.

Voor info kunt u ook bellen met de organisatie: 06 - 13 09 96 35.