Door: Vera Theunissen - Eind september begint de volleybal competitie weer. Twee weken terug zijn verschillende teams al begonnen met trainen. De jeugd begon afgelopen week met hun eerste training. Iedereen heeft erg veel zin in het nieuwe seizoen.

Waar Apollo vorig seizoen nog maar met twee damesteams meedeed aan de senioren competitie, starten er dit jaar drie damesteams. Vorig seizoen speelden de meisjes nog bij de B, maar nu gaan zij een poging wagen op damesniveau. Daarmee heeft de club twee teams in de derde klasse en dames 1 zal dit seizoen alles uit de kast moeten halen om een topseizoen neer te zetten in de eerste klasse. Dames 1 en 3 krijgen training onder leiding van Bert Kotkamp waarbij Mariette Selten Bert zal assisteren bij dames 3, dames 2 zal training krijgen van Marco Nabuurs.

De meisjes C blijft in de C competitie spelen, Mariette Selten geeft ook hen training. Verder bestaat de jeugd uit negen teams bij de mini’s. Drie teams in niveau 2, twee teams in niveau 3, twee in niveau 4 en 2 in niveau 5.

Het zitvolleybalteam blijft deelnemen in de eredivisie. Een paar nieuwe leden hebben zich bij het team gevoegd. Ook dit jaar gaan zij weer strijden om bij de top 4 te komen, om zich te kwalificeren voor het NK zitvolleybal. Dit alles onder leiding van Peter Daverveld, die spelen, trainen en coachen prima combineert.

Naast deze competities heeft Apollo ook vele teams in de recreantencompetitie. Maar liefst drie herenteams en vier damesteams nemen wederom deel. Nieuw dit jaar is het mix team bij de recreanten, we zijn benieuwd hoe zij gaan presteren.

Bent u ook benieuwd hoe het de teams vergaat?

Houdt dan vooral de sportpagina van de Neije Krant in de gaten. Ook kunt u de wedstrijdverslagen lezen op inmill.nl en de Facebook pagina: volleybalvereniging Apollo Mill en op de website: www.apollomill.nl.