Nooit eerder in de 28-jarige geschiedenis van het Juliana Tourspel ging één persoon er met alle drie de ploegenprijzen naar huis. Het lukte Eduard van Lieshout uit Mill.

Vrijdagavond (2 september) werd hij in het zonnetje gezet, net als alle andere prijswinnaars van het Juliana Tourspel 2016.

De hoofdprijs ging aan de neus van Van Lieshout voorbij, die wel met maar liefst zes lijsten (!) in de top 20 terug te vinden was. Danny blind is blindevink, echte naam Ronny van Gemert, bleek uiteindelijk over de meeste wielerkennis te beschikken. Hij voorspelde niet alleen eindwinnaar Chris Froome goed, maar voorzag ook de successen van onder andere Romain Bardet en tweevoudig etappewinnaar Tom Dumoulin.

Uit handen van Miking Chou en Marnix van Rossum van hoofdsponsor Kroon Fietsen te Mill (www.kroonfietsen.com), namen familieleden van Van Gemert de hoofdprijs in ontvangst.
Een schitterende Giant Racefiets. Dankzij de sponsoring van Kroon Fietsen en alle andere sponsoren kunnen er ook dit voetbalseizoen weer tal van mooie activiteiten worden georganiseerd voor de jeugd van Juliana.