Op zondag 18 augustus gingen de Millse dames richting Balgoij om wederom punten te pakken. Na wat aftasten kwam MIKO op voorsprong, maar Diosa kwam snel weer op gelijke hoogte.

Er werden vooral aan de kant van MIKO vele kansen gecreëerd. Dit waren mooie uitgespeelde kansen, maar de ballen gingen er niet gemakkelijk in.

MIKO stond sterk te verdedigen en na een Time-out net voor de rust werd er een heel mooi afstandsschot benut waardoor MIKO met een nipte voorsprong de rust in kon gaan, waar er geluisterd kon worden naar coaches Wim en Wendy.

Na de rust begonnen de dames weer met een mooie openingsbal, maar deze werd niet afgemaakt. Beide teams gingen gelijk op, waardoor het tot de laatste minuut onwijs spannend bleef. Zo stond het een minuut voor het einde nog 8-8. In de laatste minuut wist MIKO het winnende doelpunt te maken, waardoor MIKO de punten mee naar huis kon nemen.