Op kermiszondag diende Juliana aan te treden in Katwijk tegen SIOL. Vanaf het begin lieten beide ploegen zien dat ze aanvallend wilden voetballen, maar het ontbrak het bij beide aan nauwkeurigheid.

Het duurt dan ook tot de 10e minuut voordat er een eerste kansje ontstaat en dat is voor Juliana. Nog 10 minuten later is er de eerste (grote) kans voor SIOL een halfhoge voorzet vanaf rechts wordt met de binnenkant voet echter tegen de lat gelepeld. In de 28e minuut is het wel raak voor SIOL, als ze een penalty mogen nemen, nadat de Millse doelman een penalty had veroorzaakt. Amper 3 minuten later komt SIOL zelfs op 2-0 nadat opnieuw de Millse doelman in de fout gaat. Een eenvoudig te pakken bal wordt losgelaten en vervolgens eenvoudig ingetikt. Daarna is Juliana de draad wat kwijt en kan SIOL een doelpunt op eigen kracht aan laten tekenen, waardoor de 3-0 ruststand op het bord komt.

Alhoewel het eerste moment in de tweede helft voor SIOL is, zet Juliana alles op alles om terug in de wedstrijd te komen. SIOL beperkt zich in deze fase vooral tot verdedigen, en al 4 minuten na de rust heeft Juliana succes. Juliana krijgt op de punt van de zestien een vrije trap te nemen, die vervolgens bij de tweede paal onberispelijk wordt binnen geschoven door Dave van Dommelen. Hierna volgt een periode waar Juliana de ene na de andere aanval lanceert op het SIOL doel, het laatste balletje in de zestien is echter steeds te onnauwkeurig. Zo rond de 65e minuut veert heel Juliana op als Jelle Staal in de zestien onderuit wordt gelopen. De scheidsrechter ziet hier echter geen reden om te fluiten. Even later ziet hij dat wel aan de andere kant wanneer een schot van afstand naar beneden, en vervolgens terug het veld in kaatst. De scheidsrechter constateert na enig twijfelen en van grote afstand dat de bal achter de lijn is geweest. SIOL komt hiermee op 4-1.

Wedstrijdverloop:

28' 1-0: Raphael Letemahulu
31' 2-0: Dani van Dreumel
39' 3-0: Djavano Amanupunnjo
49' 3-1: Dave van Dommelen
65' 4-1: Dani van Dreumel
Toeschouwers: 170
Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Niels Ermers (46' Roel Janssen), Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Dave van Dommelen (75' Tom Gerrits), Jelle Albers, Jelle Staal (68' Andy Veld), Camiel van Geenen, Justin Jacops