Deze week stond Klick ‘15 tegenover Celeritas in de bekerwedstrijd en afgelopen zondag stond Corridor op het programma. Klick ‘15 laat in beide wedstrijden zien dat zij goed voorbereid de competitie in zijn gegaan en mentaal tegen een stootje kunnen.

Zowel de bekerwedstrijd als de wedstrijd tegen Corridor werden winnend afgesloten en daarmee pakt Klick 1 de koppositie na 3 wedstrijden!
Nadat Klick ‘15 op een 0-1 achterstand komt tegen Corridor nemen ze het initiatief over en zijn zowel op verdedigend gebied als aanvallend Corridor volledig de baas. Dit leverde een 3-7 voorsprong op in de eerste helft. In de tweede helft veranderde Corridor van verdedigende tactiek en werd een spel een stuk fysieker. Klick ‘15 heeft even tijd nodig om te anticiperen op de verdediging van Corridor maar door goed overleg binnen het team kan Klick ‘15 zichzelf naar een 5-11 voorsprong brengen. In de eindfase is het enkel Corridor die nog scoort maar met 8-11 wordt het niet meer spannend en kan Klick ‘15 de punten mee naar huis nemen. Altior weet in dezelfde poule in een doelpuntrijke wedstrijd van 21-15 niet te winnen van Heumen, Spes zorgt er voor dat Peelkorf niet op 6 punten kan komen en daardoor staat Klick ‘15 aan kop!
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks en Irma de Kleijne 4x, Mieke Selten 2x, Pien Kuppen 1x.

De Corridor 2 - v. Grinsven/Albers Klick 2

Klick ’15 begon goed aan de wedstrijd. De aanval had meteen mooie kansen en het duurde niet lang voordat het eerste afstandsschot viel. Kort daarna bouwde Klick de voorsprong uit door een vrije worp, beide door Yvonne Selten. Helaas kwam Corridor terug en kwam de stand weer op 2-2. Klick behield constant de voorsprong maar Corridor reageerde vaak met een tegen-schot waardoor het toch dicht bij elkaar bleef. In de eerste helft was Klick ’15 de bovenliggende partij, maar door veel gemiste kansen kwam de ruststand op 5-6.
Na de rust kwam Corridor terug en was de stand weer gelijk. Klick ’15 reageerde hierop met een aanvalsoffensief en bouwde een voorsprong op van 3 punten. Corridor raakte echter niet van slag en trok ook deze achterstand weer recht en zo werd het 10-10. Ook in de tweede helft was Klick ’15 de betere ploeg maar door wat foutjes in de verdediging en veel gemiste kansen bleef het tot het laatste moment spannend. Tocht lukte het Klick ’15 om met 1 punt verschil voor te blijven en zo toch de punten mee naar huis te nemen.
Voor Klick ’15 scoorden: Yvonne Selten 6x, Rian Derks 3x, Marja Derks 2x, Sanne Verhoeven 2x, Eelke Willems, Jessie Barten.