Zondag 9 oktober moest MIKO 1 tegen TOG 1 uit Overlangel korfballen. MIKO en TOG hebben vorig seizoen ook al tegen elkaar gespeeld, maar toch moest MIKO dit team niet onderschatten.

MIKO begon goed aan de eerste helft, maar de kansen vielen niet vanzelf. De ruststand was 6-2 in het voordeel van MIKO.

Na de rust was MIKO gebrand om verder uit te lopen. Ook TOG had deze gedachte. Na de rust kwam TOG daarom goed terug met 2 doelpunten. Coach Wim nam op dit moment een time-out om de meiden bij elkaar te roepen. Na deze time-out ging MIKO er weer vol voor en dit was ook te zien in de eindstand. Uiteindelijk won MIKO de wedstrijd met 15-5.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van het buitenseizoen op het programma. Deze wedstrijd is thuis tegen Korloo om 13.00 uur. Alle support is welkom!