Pupil van de week Jelle Rovers (SES JO9-3). Op de foto samen met SES 1 keeper Tijn Verstegen.

In een tot de 70ste minuut gelijk opgaande wedstrijd moet SES Langenboom uiteindelijk blij zijn met een gelijkspel. Op sportpark de Kogelberg werd in een met vlagen leuke wedstrijd uiteindelijk de punten gedeeld: 1-1.

In de gelijk opgaande, maar saaie, eerste helft werd de strijd vooral gestreden op het middenveld. Enkele speldenprikjes van beide kanten leverden nauwelijks werk op voor de doelmannen. De eerste beste kans was direct raak. Melvin van de Elzen gaf voor en werd door de arm geraakt van een Wanroijse verdediger. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Het buitenkansje werd binnengeprikt door Gijs Bens.

In het vervolg kwam Constantia iets beter voor de dag, maar was het SES met de grootste kansen. De grootste kwam van de voet van Melvin van de Elzen; hij schoot zijn volley echter net voorlangs.

Na de thee in eerste instantie hetzelfde patroon. Constantia had het iets betere van het spel, echter zowel Niek Nooijen als Gijs Bens konden in kansrijke posities niet het net bereiken. Hoe langer de wedstrijd duurde, hoe beter uiteindelijk de gasten uit Wanroij werden. Met kunst en vliegwerk werden de hachelijke momenten voor het doel weggewerkt. Maar een vrije trap van invaller Gijs Derks werd mooi doorgekopt door Rob Gerrits. Tijn Verstegen had geen antwoord: 1-1.
Enkele hachelijke momenten voor beide doelen volgden, gescoord werd er echter niet meer.

SES - Constantia: 1-1 (1-0)
1-0 17’ Gijs Bens (pen)
1-1 81’ Rob Gerrits