Het vierde team moest het opnemen tegen het vierde team van Mitac uit Mill. Natuurlijk een bijzondere wedstrijd tussen twee verenigingen uit dezelfde gemeente. Tiny Arts, Frans de Gruiter en Josina van Ras mochten de eer van Langenboom verdedigen.

Frans was de man van de avond, hij won al zijn wedstrijden. Tiny en Josina wonnen twee keer. Ook werd het dubbel prooi voor Taflan waardoor er een mooie 8-2 overwinning op het scorebord kwam te staan.

Het eerste team speelde met Jan van der Linden, Rico Baars en Marco de Klijn tegen ONI 3. Een wedstrijd waar punten behaald konden worden. En zo was het ook, Rico won drie wedstrijden, Jan en Marco beide twee keer. En ook hier werd het dubbel door Taflan gewonnen. Een 8-2 overwinning dus.

Het tweede team had een moeilijkere avond. Tegen titelkandidaat DNW speelden Joan Arts, Rene van Dijk en Pieter Ermers een moeilijke wedstrijd. Joan had wat pech in de eerste wedstrijd en verloor met 11-13 in de vijfde game. Maar samen met Rene van Dijk wist ze het eerste punt in het dubbel binnen te slaan. Zowel Pieter als Joan wonnen nog een enkelwedstrijd. Uiteindelijk werd er dus met 7-3 verloren.

Het derde team met Francis van Kuppeveld, Wiljan Toonen en Jan Verstegen had de beste uitslag van de avond. Tegen ONI 7 werd er met maar liefst 9-1 gewonnen. Alleen Jan moest toestaan dat ONI nog een puntje mee mocht nemen naar Wijchen.